„OPEL ĆIRKOM“: Besplatna dijagnostika za „opel“ vozila

U „Opel Ćirkomu“ svim vlasnicima „opel” vozila nude sjajne pogodnosti prilikom njihovog servisiranja, a sve zarad bezbednog i sugurnog putovanja.
Nova vozila su puna elektronike i elektrike, razne lampice se nalaze na instrument tabli i umeju da nas opomenu na određen problem. Međutim, mali broj vlasnika „opel“ vozila zna da u neovlašćenim servisima  majstori nemaju originalnu „opel“ dijagnostiku i uređaje koji bi sa sigurnošću usmerili majstora na kvar na elektronici ili na problem koje vozilo ima. U tom slučaju needukovani majstori uglavnom traže kvar, vrše razna ispitivanja, menjaju delove koji nisu za zamenu i u većem broju slučajeva, dođe ili do većeg kvara ili se vozilo rasturi dok se ne pronađe problem, ili majstori otklone kvar ali nisu otklonili uzrok kvara.
– Kako bi „opel” vozila imala najbolji mogući tretman, doneli smo odluku da svakom njegovom vlasniku, koji poseti servis „Ćirkoma” i uradi redovan servis ili bilo koju intervenciju (popravku) na svom vozilu, uradimo besplatnu dijagnostiku na vozilu sa najsavremenijim „opel” dijagnostičkim uređima, utvrdimo realno stanje vozila, motora  i elektronike na vozilu. Takođe, nagradićemo svakog ko poseti servis „Ćirkoma” sa besplatnim pregledom vozila, kontrolom kočnica i amortizera, kao i svetlosne signalizacije na vozilu, a sve u cilju da  vozila budu ispravna a putnici u njima bezbedni na putevima – kažu u „Opel Ćirkomu“.
Za sve vlasnike „opel” vozila koja su starija od četiri godine, u „Ćirkomu“ su pripremili brojna iznenađenja i povoljnosti uz mogućnost plaćanja na više mesečnih rata čekovima građana. Sada svi korisnici vozila marke „opel” imaju mogućnost izbora između rezervnih delova renomiranih svetskih proizvođača po izuzetno povoljnim cenama, a sa odličnim kvalitetom i garancijom do 12 meseci od dana ugradnje, i originalnih „opel” rezervnih delova po vrlo atraktivnim cenama i garancijom do 24 meseca od dana ugradnje.
Klijenti prilikom posete Servisu „Opel Ćirkom” mogu da biraju između „opel” (GM) motornog ulja i vrhunskog „shell” motornog ulja kao i svih maziva ovog najpoznatijeg svetskog proizvođača.
Novina u „Ćirkomovom“ prodajnom salonu jeste i da postojeća (stara) „opel” vozila klijenti mogu da zamene sa novim po sistemu staro za novo uz realnu tržišnu otkupnu vrednost. Takođe se može izvršiti finansiranje vozila bez plaćanja kamate do 36 meseci ili bez davanja učešća do čak 84 mesečnih rata, a klijenti, u Centru „Opel Ćirkoma“ mogu ugovoriti i kasko i redovno osiguranje.
Sve informacije mogu se dobiti na brojeve telefona 023/315-00-01 , 063/56-06-07, servis 062/24-19-28.
L.Z.