,,TUDORS” OTVARA RADNJU U ZRENJANINU: Garderoba i aksesoari za svakog muškarca

Brend namenjen svim muškarcima biće dostupan u i našem gradu – 15. avgusta u devet časova, svečanim otvaranjem, brend „TUDORS“ predstavlja svoju radnju u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića br. 49, sa mnogobrojnim novim proizvodima, kao prvi korak u novom projektu koji kompanija BJN planira da inicira u Zrenjaninu.
O svim planiranim aktivnostima možete čuti više na samom otvaranju, a za goste je kompanija pripremila posebne poklone iznenađenja.
TUDORS“ je brend namenjen svim muškarcima – različitih uzrasta, zanimanja i modnih ukusa, jer svojom neverovatno širokom ponudom nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Pored klasičnih, modernih i elegantnih, strukiranih i poslovnih košulja, ovaj brend u svojoj ponudi ima i sportske muške košulje u svim bojama i dezenima, polo majice, džempere, kravate, leptir mašne, dugmad za manžetne, kaiševe i veoma moderan aksesoar – ukratko sve što jednom muškarcu može da zatreba. Ono što najviše izdvaja brend „TUDORS“, jesu pristupačne cene.
TUDORS“ trenutno broji 218 radnji od čega 176 u Turskoj i 42 radnje u svetu. Brend je prisutan u Iraku, Iranu, UAE, Libanu, Pakistanu, Srbiji, Makedoniji, BiH, Crnoj Gori, Sloveniji, Mađarskoj, Bugarskoj i Hrvatskoj. „TUDORS“ je jedan od najboljih brendova među košuljama u Turskoj.
Prisutan je na srpskom tržištu od juna 2014. godine kada je kompanija BJN otvorila prvu radnju u Knez Mihailovoj 34 u Beogradu. Nakon velikog uspeha prve radnje, nastavlja se otvaranje radnji širom Srbije. BJN je do sada otvorio 21 „TUDORS“ radnju, od kojih je 16 u Srbiji, jedna u Crnoj Gori, jedna u Mađarskoj i tri u Bugarskoj. „TUDORS“ radnje možete posetiti u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, Užicu, Kragujevcu, Vranju, Vršcu i Leskovcu.
Posetite „TUDORS“ radnju i na jednom mestu pronađite sve što Vam je potrebno da zablistate u svakoj prilici!