U PONEDELjAK, 5. NOVEMBRA: Kratkotrajni poremećaj isporuke gasa

Javno Preduzeće „Srbijagas“, iz Novog Sada obaveštava kupce prirodnog gasa u Novom Bečeju, Kikindi i Zrenjaninu, da će zbog neophodnih radova na sanaciji gasovoda u blizini Novog Bečeja, doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa u ponedeljak, 5. novembra, i to za sledeće distributere prirodnog gasa: ODS „Srbijagas“ Novi Sad, ODS „Gradska toplana“ Zrenjanin i ODS „Komunalac“ Novi Bečej, kao i za krajnje kupce: „Galad farma“, PPK „1. oktobar” Bašaid, Sušara Bašaid, „Polet Keramika” Novi Bečej.
JP „Srbijagas – Operator transportnog sistema“ (OTS) je o novonastaloj situaciji u vezi sa prekidom isporuke prirodnog gasa obavestio pomenute distributere i krajnje kupce, koji će usled poremećaja ostati bez isporuke prirodnog gasa.
Očekivani završetak radova i prestanak kratkoročnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa je istog dana u večernjim časovima, nakon čega će OTS JP „Srbijagas“ otpočeti sa redovnom isporukom prirodnog gasa korisnicima.
Molimo potrošače u Kikindi, Novom Bečeju i Zrenjaninu da imaju razumevanja za navedene radove – navode u Službi za odnose s javnošću i marketing.