„VIDIMO SE U BIOSKOPU“ U KULTURNOM CENTRU: Na programu filmovi „Zlatni dečko“ i „Kliford“

Kulturni centar, u saradnji sa Filmskim centrom i Mrežom kinoprikazivača Srbije, organizuje program pod nazivom „Vidimo se u bioskopu“. Predviđeno je prikazivanje najnovijih domaćih filmskih ostvarenja, a cilj su promocija i razvoj filmske kulture, nezavisne biskopske mreže, kao i povećanje vidljivosti domaće kinematografije.
Novina u Kulturnom centru u odnosu na prethodni period je
ste uvođenje prikazivanja dečjih igranih i animaranih filmova u nedeljnim jutarnjim satima, pod popularnim nazivom – matine.

Najnoviji domaći filmski triler Zlatni dečko” prikazivaće se od petka, 14. do nedelje, 16. januara, od 18 i 20 časova. Reč je o filmu koji prati fudbalsku filmsku priču o talentu, sportu i izazovima, koji se nalaze pred glavnim akterima ovog ostvarenja. Film „Zlatni dečko” urađen je u režiji Ognjena Jankovića, po scenariju Alekse i Vuka Ršumovića i samog reditelja.
Igraju: Denis Murić, Igor Benčina, Andrija Kuzmanović, Petar Strugar i dr. Cena ulaznice je 300 dinara.

U nedelju, 16. januara, od 11 i 16 časova, publika će imati priliku da pogleda animirani avanturistički dečji film Kliford veliki crveni pas”, namenjen svim generacijama. Film je urađen u žanru komedije i avanture i sinhronizovan je na srpski jezik. Cena karte je 250 dinara.