„AVIV PARK“: Izbor za mis novogodišnje jelke i darovi za decu bez roditeljskog staranja

Na današnjoj humanitarnoj manifestaciji „Izbor za najlepšu jelku Zrenjanina“ održanoj u „Aviv parku“,  u kojoj je učestovao veliki broj gradskih firmi i institucija, prikupljeno je 360 paketića za decu bez roditeljskog staranja.

Sakupljeno je najviše paketića do sada, a pokloni će biti uručeni Centru za socijalni rad koji će ih dodeliti deci. U ime Grada Zrenjanina jelku su kitili zamenik gradonačelnika Saša Santovac i pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić, a pridružili su im se ,,List Zrenjanin“, osnovna škola ,,Petar Petrović Njegoš“, Centar za socijalni rad, Sportski savez Grada, Crveni krst, portal „I love Zrenjanin“, televizija„Santos“, „Golden bjuti šop“ (Golden beauty shop), prodavnica za kućne ljubimce „Ariston pet“ kao i mnogi drugi.

Deca su se takođe odazvala u velikom broju i upravo su ona bila u ulozi stručnog žirija koji je ocenjivao jelke koje su ukrašavali predstavnici firmi i ustanova. Na osnovu njihovih glasova na četvrtom mestu se našla jelka Crvenog krsta, treće je zauzeo Sportski savez Grada Zrenjanina, a drugo mesto je pripalo jelci  OŠ „Petar Petrović Njegoš“. Titulu najlepše jelke i prateći ček od 10.000 dinara osvojio je Centar za socijalni rad –  Dnevni centar za decu i omladinu sa invaliditetom „Alternativa“.

jelka Centra za socijalni rad pobednička

 

Pobednička jelka

 

Mališane su na bini zabavljali muzičari i animatori, pevale su se novogodišnje pesme, a neizostavna je bila i poseta Deda Mraza.

Danka Gladović, direktorka marketinga u „Aviv parku“ svima se srdačno zahvalila na učešću, pozitivnoj energiji i velikom broju prikupljenih paketića.

M.Malbaški

jelka Lista Zrenjanin

20171223_133004

 

20171223_131601