HUMANITARNI BAZAR NA MOTELU: PODRŠKA ZA ČETVORO DECE

Pomoć za Zlatana, Vanju, Mihajla i Taru

Nije bogatstvo imati, već je bogat onaj koji to što ima deli sa drugma. Nisam lekar, ali se nadam da mogu da izvučem osmeh ljudima i on leči dušu – rekao je glumac Ljubomir Bandović koji je sa mladom kolegnicom Anjom Mit bio promoter velikog humanitarnog bazara održanog u subotu na Motelu „Šumice”. Oni su uputili reči podrške obolelim mališanima i zahvalnost svima koji su spremni da im pomognu na putu do izlečenja, a Anja je prisutne razveselila izvođenjem dečjih pesama .
Bazar su, uz podršku darodavaca i učesnika, organizovale Dragica Paskaš i Slađana Velaga Praštalo. Bio je namenjen za prikupljanje pomoći za lečenje i rehabilitaciju Mihajla Stamenkova iz Pirota, Vanje Malović iz Beograda, Tare Stojančev iz Zrenjanina i Zlatana Orsića iz Elemira – a svi su uključeni u Fondaciju „Budi human”.
Hor muzičkog zabavišta „Sanjalice” – dirigent Sanja Popović, uneo je radost u lep oktobarski dan, kao i drugi učesnici, među kojima su bile i pevačica Slađana Đurić i Milica Dosković, članica hora Srpskog narodnog pozorišta sa svojim sastavom „Rodionov”.
M. Bečejac

Opširnije u štampanom izdanju