OTVOREN SALON „KERAMIKE JOVANOVIĆ “ U BEOGRADU: Po želji i meri svakog potrošača

Na 600 kvadratnih metara prodajnog prostora prostire se salon „Keramike Jovanović“ koji je danas svečano otvoren u Beogradu. Opremljen je prema najmodernijim evropskim i svetskim standardima, a svojom ponudom može da zadovolji najrazličitije želje, ukuse i potrebe. Oprema za kuhinje i kupatila, razni modeli i dezeni keramičkih pločica renomiranih domaćih i svetskih brendova dostupni su onima koji žele luksuz, ali i onima sa manjom kupovnom moći. Jednom rečju salon po želji svakog kupca.

njegovic foto 0026_resize

– Danas otvaramo drugi po redu salon u Beogradu, u Višnjičkoj ulici, i ovo je naš najsavremeniji i najmoderniji salon do sada. U ponudi imamo bogat izbor brendova, kako za one koji žele da zaista ulažu u opremanje svog doma i priušte luksuz, do sasvim pristojnih ponuda za one čija je kupovna moć nešto slabija. Moram da istaknem da je ovo jedanaesti po redu salon pod brendom „Keramika Jovanović“ u Srbiji, pored dva u Zrenjaninu koja rade pod brendom „Ogrev“, čiji smo većinski vlasnici. U planu nam je otvaranje nekoliko novih salona godišnje, i nadam se da ćemo to i ostvariti – izjavio je Budimir Jovanović, vlasnik i direktor „Keramike Jovanović“ i dodao da je ovo od velikog značaja za Grad Zrenjanin.

– Mislim da je dobro da jedna firma koja dolazi iz provincije, da tako kažem, a koja je jedan od dva lidera kada je promet i prodaja keramike i opreme za kupatilo u pitanju, da investira u ovakav objekat u Beogradu. To znači da Zrenjanin i Banat imaju čime da se podiče – istakao je Jovanović.

M.Malbaški

Foto: Jovan Drndak Njegović

Opširnije u štampanom izdanju

njegovic foto 0004_resize

njegovic foto 0002_resize

njegovic foto 0018_resize

njegovic foto 0021_resize

njegovic foto 0007_resize

njegovic foto 0016_resize

njegovic foto 0017_resize

njegovic foto 0025_resize

njegovic foto 0014_resize

njegovic foto 0027_resize

njegovic foto 0013_resize

njegovic foto 0005_resize