„PERSU“ PROGRAM NA „DANIMA PIVA“: Zabava za najmlađe, gastronome i ljubitelje zvuka tamburice

U okviru manifestacije „Dani piva“ Gimnazijska ulica je, sada već tradicionalno, pretvorena u šarenu „Persu“ ulicu po uzoru na evropske metropole, a za posetioce je pripremljen bogat program. Oni koji se tuda prošetaju imaće priliku da naprave super fotku, ali i da osvoje nagradno putovanje u Grčku, o kojem više može da se sazna na linku.

Najmlađe, od četvrtka (11.8.) do nedelje (14.8.) očekuje zabava u Plankovoj bašti (detaljan program možete pogledati ovde).

– Dok najmlađi uživaju u zabavno – edukativnim radionicama, tinejdžere u subotu 13. avgusta od 19 časova u Gimnazijskoj ulici, očekuje rođendanska žurka i koncert poznate mlade IDJ zvezde Amne Alajbagić. Ulaz je besplatan, a uz račun iz „Persu marketa“ očekuju ih i rođendanski pokloni iznenađenja – kažu iz Kompanije.

Na prostoru stare pijace, gosti mogu posetiti „Banatsko sokače“ rezervisano za gastronome i ljubitelje tamburaške muzike, koje radi svakog dana od 14 do 22 časa.

– Ovo je poklon našeg trgovinskog lanca, povodom proslave 25 poslovanja, svima koji posete manifestaciju Dani piva u potrazi za dobrim kulturnim sadržajem i zabavom za sve generacije – poručuju iz „Persua“.