ZA KRAJ 33. „DANA PIVA“: Izbor za mis Zrenjanina, „Lexington“ bend i Haris Džinović

Sinoć je po prvi put, u saradnji sa kompanijom Miss Srbija“ na čelu sa predsednicom Vesnom de Vinča (Jugović), a u okviru manifestacije „Dana piva“, održan izbor za Mis Zrenjanina kao deo polufinalnog takmičenja na nivou cele Srbije koje se održava po gradovima širom naše zemlje.

Organizatori ovog događaja su Grad Zrenjanin i Turistička organizacija. Trgom slobode prošetalo je 13 lepotica od kojih će izabrana misica predstavljati Grad Zrenjanin. Aktuelna Mis Srbije Ivana Trišić, inače zaštitno lice kampanje, predaće krunu svojoj naslednici u oktobru.

Za drugu pratilju izabrana je Tamara Vrekić iz Vršca, prva pratilja je Andrea Bubnjević iz Plandišta, dok je za najlepšu proglašena Tamara Novaković iz Kučeva.

DANI PIVA ZAVRSNO VECE 001 LIST ZRENJANIN

Nakon izbora za mis, na glavnom gradskom trgu čast da zatvori ovogodišnje „Dane piva“ dobio je „Lexington“ bend. I ovaj koncert zrenjaninci su propratili sa velikim oduševljenjem.

– Drugi put smo pred zrenjaninskom publikom zbog čega mi je posebno drago. Prošli put je to bio Žitni trg, a sad nastupamo na glavnom gradskom trgu. Pored naših pesama volimo da otpevamo i one koje su trenutno aktuelne, ali i hitove svojih kolega. Tako će biti i ovog puta. Nadam se da Zrenjaninci znaju dosta naših pesama i da ćemo i večeras pevati zajedno i dobro se provesti – izjavio je pre koncerta frontmen benda Bojan Vasković.

Za dobru atmosferu na Žitnom trgu pobrinuo se doajen narodne muzike Haris Džinović, čiji su hitovi „Muštuluk“, „I tebe sam sit kafano“, „Jesu‘ l dunje procvale“, „Laže mjesec“, „Dajte vina hoću lom“ i mnoge druge odzvanjali Zrenjaninom do kasno u noć.

M.Malbaški

Foto: Jovan Njegović Drndak

Opširnije u štampanom izdanju

DANI PIVA ZAVRSNO VECE 006 LIST ZRENJANIN

DANI PIVA ZAVRSNO VECE 002 LIST ZRENJANIN

DANI PIVA ZAVRSNO VECE 009 LIST ZRENJANIN

DANI PIVA ZAVRSNO VECE 011 LIST ZRENJANIN

DANI PIVA ZAVRSNO VECE 007 LIST ZRENJANIN

DANI PIVA ZAVRSNO VECE 008 LIST ZRENJANIN

DANI PIVA ZAVRSNO VECE 012 LIST ZRENJANIN

DANI PIVA ZAVRSNO VECE 003 LIST ZRENJANIN

DANI PIVA ZAVRSNO VECE 004 LIST ZRENJANIN

DANI PIVA ZAVRSNO VECE 005 LIST ZRENJANIN

DANI PIVA ZAVRSNO VECE 013 LIST ZRENJANIN